HÍRLEVÉL

Majális a szabadidőközpontban
Esemény kezdése: 2016-05-01 10:45:00

A hagyományokhoz híven idén is a Benkó Zoltán Szabadidőközpont domb felőli oldala ad otthont a május 1-jei mulatságnak. Sör, virsi, vidámpark, kirakodóvásár és egész napos színpadi programok várják a kilátogatókat. Az este sztárfellépője Oláh Gergő és a Roma Soul.

A május 1-jei tavaszköszöntő felvonulás idén is 10.00 órakor a kecskeméti főtérről indul a Kecskemét Táncegyüttes vezetésével. A néptáncosok vezette tömeg lufik és zene kíséretében kicsivel 11.00 óra előtt érkezik meg a szabadidőközpontba. A színpadi produkciók sora 11.00 órakor a Kecskemét Táncegyüttes néptáncbemutatójával kezdődik és változatos programokkal folytatódik. Fellépnek a TST Táncstúdió kezdő és haladó csoportjai, a Hitel u 7-8. Zenekar pedig igazi mulatós zenékkel fokozza a jó hangulatot. A gyerekekre is gondolva fellép Pasenkó lufihajtogató bohóc, valamint a Zabszalma Együttes. Produkciójuk megtekintéséhez kiskorú felügyelete javasolt. Az este sztárfellépője Oláh Gergő és zenekara, a Roma Soul lesz, akik 18.30-tól állnak színpadra. A fellépők mellett pedig DJ Pénzes egész napos kívánságműsorral várja a kilátogatókat.

 

Az előző 5 hír

2016. 03. 21., 09:33   |   Süllőtelepítés a szabadidőközpontban
2016. 03. 07., 14:56   |   Az idei év első haltelepítése

2020. január 1-től ÚJ HELYI HORGÁSZREND érvényes a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban, melyet itt érhetnek el.

A Benkó Zoltán Szabadidőközpont HÁZIRENDJE itt tekinthető meg, kamera szabályzata pedig itt.

Hírlevél feliratkozás
Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, hetente megkapja aktuális információinkat és programajánlatainkat.
A Hírös Sport Nonprofit Kft. „Elektronikus hírlevelek küldéséről és a „sütik” (cookies) kezeléséről” szóló adatvédelmi tájékoztatójában foglaltakat megismertem és elfogadom.
Benkó Zoltán Szabadidőközpont © 2017. | Minden jog fenntartva. | Impresszum | Adatvédelmi tájékoztató