HÍRLEVÉL

Országos futóbajnokság: 568-an állnak rajthoz szombaton
Esemény kezdése: 2016-03-12 09:30:00

A tavalyi után idén is a Benkó Zoltán Szabadidőközpont ad otthont az Országos Mezei Futóbajnokságnak, ahol a teljes hosszútávfutó élmezőny jelen lesz. Tegnap éjfélkor járt le a nevezési határidő. A korosztályos futamokra összesen 568-an adták le nevezésüket, ami jelentős növekedés a tavalyihoz képest.

A 108. Országos Mezei Futóbajnokság nem egy nyílt verseny, amelyre bárki szabadon nevezhet, hanem a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) által meghatározott korosztályok számára biztosít versenyzési lehetőséget. A nevezési listát a MASZ holnapján lehet megtekinteni.

A futóünnep a tavalyi évben ugyan biztosított az amatőr futók számára is részvételi lehetőséget, de idén nincs amatőr futama a versenynek. Ennek ellenére a szervezők a helyszínen mindenkit szeretettel várnak nézőként, hiszen a szabadidőközpontban szombaton az ország legjobb atlétáinak lehet szurkolni a pálya széléről. A belépés ingyenes. 

A helyszínt a szabadidőközpont Tó Hotel felőli bejáratán keresztül lehet megközelíteni, ahol nem csak a versenyzőknek érdemes szurkolni, hanem lehetőség lesz sportszerek, futócipő és futóruházat vásárlására is. A belépés mindenki számára ingyenes! 

Az előző 5 hír

2016. 03. 07., 14:56   |   Az idei év első haltelepítése
2015. 12. 03., 10:02   |   Mikulás nap a szabadidőközpontban

2020. január 1-től ÚJ HELYI HORGÁSZREND érvényes a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban, melyet itt érhetnek el.

A Benkó Zoltán Szabadidőközpont HÁZIRENDJE itt tekinthető meg, kamera szabályzata pedig itt.

Hírlevél feliratkozás
Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, hetente megkapja aktuális információinkat és programajánlatainkat.
A Hírös Sport Nonprofit Kft. „Elektronikus hírlevelek küldéséről és a „sütik” (cookies) kezeléséről” szóló adatvédelmi tájékoztatójában foglaltakat megismertem és elfogadom.
Benkó Zoltán Szabadidőközpont © 2017. | Minden jog fenntartva. | Impresszum | Adatvédelmi tájékoztató