HÍRLEVÉL

Kecskemét650 Cyclocross Magyar Kupa
Esemény kezdése: 2018-11-25 10:45:00

A Piroska Szörp Kecskeméti ES versenyzője, Gohér Mihály az összetett első helyéről várja a kecskeméti rajtot, csapattársa a senior Hajagos István még nem nagyon tért haza érem nélkül a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban megrendezett cyclocross versenyekről, a magyarországi mezőny pedig egyre erősebb. Így aztán érdemes kilátogatni november 25-én a Kecskemét650 Cyclocross Magyar Kupa futamaira, szurkolni a kecskeméti versenyzőknek.

Az egykori Tó Hotel környezetében megrendezendő Kecskemét650 Cyclocross Magyar Kupa a kupasorozat közepén érkezik Kecskemétre, így már alakul az élmezőny, fokozódik a feszültség, minden kanyar, kigyorsítás, csúszás, farolás, nyeregben vagy lábon megtett méter számít. A szervező Piroska Szörp Kecskeméti Első Sor Egyesület 2013 óta minden évben bekapcsolja az országos bringás vérkeringésbe a hírös várost, így a hetedik verseny előtt bátran kijelenthető, nagyon sokan ismerősként térnek vissza a tópartra.

A helyi bringásoknak köszönhetően, akik egyre többen űzik ezt a különleges téli sportot, a helyi közönség is egyre nagyobb számban látogat ki a rendezvényre. Így aztán az ország számos pontjáról érkező versenyzők és szurkolóik együtt igen jól benépesítik a tópartot ezen a napon. Mivel a verseny minden pillanata „testközelben” zajlik, a legnagyobb akciók centiméterekre a nézőktől történnek, nyugodtan elmondhatjuk, hogy az adrenalin nem csak a bringásokban dolgozik, hanem a közönség tagjaiban is. Az ő halántékuk is ugyanúgy lüktet, homlokuk ugyanúgy verejtékezik, izmaik ugyanúgy feszülnek, mint a pedált taposóké.

Váll feszül vállnak, kerék keréknek, robban az adrenalinbomba… A  cyclocross egy ilyen sport. És ezért szeretik egyre többen. Akik pedig eljönnek felszántani az alföldi homokot, biztosan nem csalódnak idén sem.

A kecskeméti reményeket illetően Sáfár Tamás, a Piroska Szörp Kecskeméti ES elnöke, a verseny szervezője elmondta, a helyi versenyzők közül a legjobb eredményt Gohér Mihály hozhatja, aki jelenleg összetettben első helyen áll a korosztályában, de a senior Hajagos István is évről-évre feláll a dobogó valamelyik fokára. De vannak még többen is a mezőnyben, akik meglepetést okozhatnak.

VERSENYKIÍRÁS

Kecskemét város idén ünnepli fennállásának 650. Évfordulóját. A jubileumot színes programok teszik teljessé, ezek egyik különleges eleme a “Kecskemét650 Cyclocross Magyar Kupa”.

1.  RENDEZŐ

Piroska Szörp Kecskeméti ES

2.  IDŐPONT

2018.11.25. (vasárnap)

3.  VERSENY HELYSZÍNE

Kecskemét Benkó Zoltán Szabadidőközpont (Kecskemét, Garay Géza krt. 7.)

Versenyközpont: Bóbis Gyula Edzőcsarnok (Kecskemét, Garay Géza krt. 1/A)

Rajt-cél központ: a Benkó Zoltán Szabadidőközpont, Kecskeméti Fürdő felöli bejáratánál

Az első rajt 10:45, az utolsó rajt (Master1, U23, Elit férfi 14:00)

Részletek: Facebook/Kecskemét650 Cyclocross Magyar Kupa

Az előző 5 hír

2018. 11. 07., 08:06   |   Egy napot futottak...

2020. január 1-től ÚJ HELYI HORGÁSZREND érvényes a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban, melyet itt érhetnek el.

A Benkó Zoltán Szabadidőközpont HÁZIRENDJE itt tekinthető meg, kamera szabályzata pedig itt.

Hírlevél feliratkozás
Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, hetente megkapja aktuális információinkat és programajánlatainkat.
A Hírös Sport Nonprofit Kft. „Elektronikus hírlevelek küldéséről és a „sütik” (cookies) kezeléséről” szóló adatvédelmi tájékoztatójában foglaltakat megismertem és elfogadom.
Benkó Zoltán Szabadidőközpont © 2017. | Minden jog fenntartva. | Impresszum | Adatvédelmi tájékoztató